Perfektní aktivita pro každého

Rádi byste vyzkoušeli skvělou akci, kterou jste třeba ještě dřív neokusili? Potřebujete trochu akce a rádi byste si to skutečně užili? U takové zábavy byste brali, kdyby se jí účastnilo dostatek lidí, aby byla opravdu legrace? Potom je pro Vás laser game praha to pravé ořechové.labyrint (52)
Jedná se o typ zábavy, která je primárně určena pro rodiny, přátele nebo větší kolektivy, které si chtějí užít legraci i trochu toho napětí. Při hře se musíte orientovat v úplně jiném světě, odhodit starosti všedních dnů a zapojit i trochu fantazie. Dostanete své protihráče, zasáhněte je co nejvíce ranami a staňte se nejlepším hráčem!
Existuje hned několik typů her, aby si užíval skutečně každý. Někdy přijde parta začátečníků, pro které je připravená hra Agenti, Death match, nebo například Graffiti. Dále tu máme něco pro pokročilé, kteří mohou zkusit třeba King of the hill nebo Challenge a samozřejmě se najde něco i pro experty, kteří zde mohou zkusit Team death match se štítem a municí.labyrint (15)

Aktivní odpočinek a zábava v jednom

Do naší arény můžete přijít s přáteli, rodinou, ale samozřejmě jsou zde k dispozici také prostory pro narozeninové oslavy! Stačí se objednat a připravíme pro oslavence takovou párty, že si ji bude pamatovat ještě dlouhou dobu.
Kromě narozeninových http://www.brandyskymatysek.cz/detske-oslavy/ oslav je možné připravit také program pro školy nebo firmy. Proč nezkusit ukázat žákům sportovní aktivity ve světle, které je rozhodně zaujme? Naběhají se více než o hodně tělocviku, a určitě na takový výlet jen tak nezapomenou. Děti dnes často zajímají především počítačové či podobné hry, u kterých jen sedí, ale v naší aréně se pěkně proběhnou a zapotí. Ke všemu je u nás k dispozici také doplňkový program, kdy mohou využít fotbálek nebo aktivní hry na Xboxu. A pokud na ně přijde hlad, bude pro ně připraveno dobré občerstvení, kterým doplní energii. Zkuste laser game prahaa nebudete litovat.