Domácí výčep pro letní pohodu

si ize:14px;“>Je tu léto, a začínají s ním spojené domácí venkovní oslavy a párty. Není nic lepšího než si v klidu u sebe doma dopřát pořádně orosené pivo, které si načepujete u vás na zahradě. V tom vám pomůže domácí pípa, kterou seženete u nás. Máme v nabídce mnoho druhů výčepních zařízení – od menších na jedno pivo až po proti přístroje pro gastro provozy.

sklenice piva

Mít domácí výčep má mnoho výhod

  • dáte si pivo kdykoliv máte chuť
  • nemusíte se tahat s lahvemi
  • nemusíte nikam chodit
  • náklady jsou nízké
  • snížíte množství odpadu
  • můžete si dát jakékoliv pivo budete chtít

Čepované pivo chutná vždycky líp, než to z lahve nebo plechovky. U těchto piv je navíc problém, že musíte vracet lahve a řešit, kde a jak recyklovat plechovky, a to nejen všude. Mnoho plechovek zbytečně končí v koších, a místo do recyklačního procesu zamíří do spalovny, což je velká škoda. Nic z toho nebudete muset řešit, pokud si pořídíte domácí pípu.

čepování piva

Malé výčepy i stylové kousky
Někteří milovníci zlatavého nápoje mají rádi styl, a potrpí si na hezké věci. V takovém případě pro vás máme skutečně stylové výčepy, které mohou zdobit vaši kuchyni, klubovnu nebo garáž, zkrátka jakékoliv místo, kde si s rodinou či přáteli chcete posedět u dobrého piva. Výběr piva, které si dáte, je jen a jen na vás, a nebude vás limitovat nabídka v supermarketu, kde jsou často oblíbená piva vyprodaná, a to hlavně v létě. Můžete si vybrat výčep s jedním kohoutem i třeba se čtyřmi, to už záleží na vás, jaké pro domácí výčep najdete využití. Můžete ho půjčovat i dalším lidem na oslavy, využití pro něj určitě najdete. Vybírat můžete mezi pípou s chlazením a bez chlazení, záleží na vašich preferencích.

Léto je v plném proudu, nečekejte, až se všechny dostupné pípy vyprodají, a vyberte si svou pro vaši domácí pohodu. Osvěžíte sebe, kamarády, rodinu, zkrátka si užijete příjemné chvíle s vlastnoručně čepovaným pivem.